Genio y figura, hasta la sepultura

Feelmytrip

Feelmytrip

Madame, Mademoiselle, Monsieur Bonsoir !°°°°

2010. szeptember 19. - FeeLmyTriP

 Komolyan mondom ez a forma hihetetlen… csak úgy lelépett. Mióta Á ás É megpattantak az Édenből kicsit pityókás lett az öreg. Igen, kicsit moderálva lett a sztori. Almafa, kígyó stb. persze. Milyen példa, tanítás lenne ez nektek, ha nem a mese verziót kaptátok volna.

Na, de elmesélem nektek, hogy is volt ez valójában. Az a két kis junkie Á és É, rákattantak a crackre, miután összespanoltak L-lel. Tudod milyen egy csonka család, anya nélkül felnőni, azért elég necces, de az Öreg nagyképű volt és úgy gondolta majd Ő megoldja egyedül. Látjátok, hogy nem jött össze neki, de meg is értem. Egyedül álló apa, aki ráadásul munkamániás is. Piszkosul nehéz, ezért nem hibáztathatod, ne csóváld a fejed… Én személy szerint azt nem értem, hogy miért utólag találta ki a segítő szakmát. Egy pszichológust, mentálhigiénés szakembert, család terapeutát nem olyan nehéz összehozni, mint tudjuk, látjuk a felsőoktatásból… na de lényegtelen. Miután a hippik megpattantak, el is kezdtek szaporodni, mint a nyulak. Tudod egy kis papír, egy kis fű és csak adni az érzésnek… héhé, azt valld be magadnak, egész nap beállva, te sem terveznéd meg a családi képet. Szóval Évánk szült egy alomnyi kis utcagyereket, és mint igazi narkós szülők hagyták őket elkallódni és felcseperedvén ők is elkezdtek szaporodni. Voltak azért köztük lelkiismeretesek, például Áb. Ő arra törekedett, hogy összehozza a családot, próbált is az öregapjának imponálni, de szerencsétlenségére K nevezetű testvére  -aki mellékesen eléggé antiszoc és önző teremtéssé vált a gyógyszer/tömény kúrától- bepöccent rá és agyoncsapta egy kővel… de annyira, hogy Áb már nem dobálózott kenyérrel utána.
Az Öreg persze meg egyre keményebb piássá vált látván ezt a sok szerencsétlen porontyot. Na de tudod van ez a máladaptív megoldás, amikor egy krízisre rossz választ adsz, igen az Öreg is belecsúszott ebbe a kategoriába az alkoholizmusával. Megcsinált jó pár bakit itt a Földön, aminek éreztük hatását. Példának a negyven napos esőzést emelném ki nektek… és még jó, hogy volt itt nektek egy N nevű ősötök, konkrétan Mr. Hoffman ükük…ük apja, akit egy rosszul sikerült gombázós party közben beszippantott egy bad trip és ezek után hajóskapitánynak képzelte magát… azt hiszem ennyi elég, ismered te ezt a sztorit.
Na és ott az a másik dolog, ami egy… héééhé

héé egy Greenpeaces most kötözte magát ide hozzám… ezt most komolyan mit akar itt. A műszálas made in Chaine  póló azért befigyel rajta… én ezt nem akarom… Könyörgöm ! Inkább vágjatok ki !

Egy szomorú Fűz az Édenből

 

Zárta meséjét az Apa… A kislány időközben elaludt, így leoltotta a villanyt és kiment a szobából… öreges lépteit a halkan ropogó parkettán már ismerte felesége, aki egy fondorlatos cigarettával várta Őt a szobában. A Tv halkan szólt, épp egy Jerry Springer ismétlés sugárzott… Így voltak ők ketten Á és É gyermekei egy csöndes szombat éjszakán…

 

Ne csak nézz baszd meg, Láss is…

A bejegyzés trackback címe:

https://feelmytrip.blog.hu/api/trackback/id/tr272308820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása